Başiskele´de Yol Genişletme Çalışmaları
5.07.2019 12:31:43

Kentleşmenin en önemli koşullarından biri olan, yeni imar alanlarının açılması ve artan nüfus talebinin karşılanması için Başiskele Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de yol açma, genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, önceki gün ekipler Paşadağ Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ne bağlantısı olan yeni imar yolunun genişletme ve yol dolgu çalışmalarını gerçekleştirdi. Konutlaşmanın artması ve yeni yapılaşmasının yoğunlaşması ile artık yeni imar yollarının açılması ve mevcut planlardaki genişliğe ulaşması için, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri programlar dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. Talepleri alan ekipler, programlarını gerçekleştirerek Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün de talimatıyla vatandaş odaklı en kısa sürede hizmet taleplerine dönüşleri sağlıyor.