HABERLER
Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hizmeti Devam Ediyor
Orjinal Resim
9.07.2019 16:11:26

Başiskele Belediyesi, Başiskeleli vatandaşlara ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Başiskele Belediyesi’nin “sosyal belediyecilik” hizmetlerinden biri olan ve örneğine az rastlanan Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti ile ihtiyaç duyan ve kendisini ifade edebilen her yaş kategorisindeki vatandaşlara psikolojik destek veriliyor.

Belediye, bünyesinde hizmet veren uzman psikologlar tarafından, Başiskelelilerin psikolojik hastalıklarının tanısı ve tedavisi, henüz ortaya çıkmamış sorunlarının önlenmesi ücretsiz olarak sağlanıyor. Çocukların çocukluk dönemi sorunları, ergenlik dönemi sorunları, dikkat ve konsantrasyon, okul dönemi problemleri, depresyon, panik bozukluğu, travma sonrası stres bozuklukları, kişilerarası iletişim bozukluğu gibi bir çok konuda bireylere danışma ve rehberlik yapılıyor.

Bireysel terapiler, aile terapisi, evlilik ve eş terapisi de veren uzman psikologlar, ayrıca okullarda ve semt konaklarında vatandaşlara yönelik talep edilen konularda seminerler veriyor.

Başiskele’de ikamet eden vatandaşlar, Başiskele Belediyesi’nin (0262) 310 12 00 numaralı telefonunu arayarak Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti’nden ücretsiz randevu alabiliyor.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım