Çakmak ve Gündoğdu´ya Hayırlı Olsun Ziyareti
10.07.2019 17:49:28

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Özlü, ilk önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği’ne getirilen Yaşar Çakmak’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO (Elektrik Gaz Otobüs) eski Genel Müdürlüğü görevinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreterliği görevine getirilen Balamir Gündoğdu’ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Yasin Özlü, yeni görevinin kendisi ve Kocaeli için hayırlı olmasını temenni etti.

Ziyaretlerde Kocaeli ve Başiskele ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulurken işbirliği vurgusu yapıldı.