HABERLER
2020-2024 Stratejik Plan Hazırlıkları Devam Ediyor
Orjinal Resim
12.07.2019 08:43:46

Başiskele Belediyesi, 5018 sayılı yasa gereği mahalli seçimlerin ardından yapılması zorunlu olan ve beş yıl boyunca sunulacak hizmetlerin, yapılacak yatırımların dayanacağı ilke ve hedeflerin tanımlandığı Stratejik Plan çalışmalarına devam ediyor.

Başiskele Belediyesi 2020-2024 yılları Stratejik Plan hazırlık çalışmaları kapsamında, Stratejik Plan Hazırlama Zaman Çizelgesi oluşturularak, Strateji Geliştirme Kurulu ve Stratejik Planlama Ekip Üyeleri belirlendi. Ekiplere yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin ÖZLÜ önümüzdeki 5 yıl için son derece önemli olan, yapılacak proje ve faaliyetler için bir “Yol Haritası” görevi üstlenecek en önemli çalışma olan Stratejik Planın, katılımcı anlayışıyla hazırlanması, tüm paydaşların öneri, görüş, istek ve taleplerinin planda yer alması hususunda önemle dikkat edilmesi talimatı kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Toplantılar Strateji Müdürlüğü koordinasyonunda düzenli olarak her hafta yapılıyor ve alınan kararlar üst yönetime sunuluyor.

Önerileriniz için strateji@basiskele.bel.tr adresimizden ve 0262 310 12 00 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım