Başiskele´de Bordür Boyama Çalışmalarına Devam
16.07.2019 14:34:02

Kış aylarında yağmurdan, yazın ise sıcaklardan etkilenip boyaları silinen cadde ve sokaklardaki bordür taşları Başiskele genelinde yürütülen çalışmalarla tekrar boyanarak yenileniyor.

Sarı ve beyaz renkte boyanan orta refüj ve kaldırım bordürleri araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında, temiz ve estetik bir görüntü oluşturuyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, yaşanması muhtemel kazaların önlenmesi, yaya araç sürücülerinin güvenle yolculuk yapabilmesi için ilçe genelinde orta refüj ve kaldırım bordürlerinde boyama çalışmalarına devam ediyor.

Başkan M. Yasin Özlü, “İki farklı renk tonunda bordür taşlarını boyayan ekiplerimiz, çevremizi güzelleştirdiği gibi araç sürücüleri ve yayalar için de güvenlikli ortamlar oluşturuyor. Bordür taşlarında yapılan boyama çalışmasıyla ayrıca Başiskelemiz’e yakışır modern, estetik ve güzel bir hava katıyoruz.” dedi.

Bordür boyama için oluşturulan ekipler, çalışmalarına ilçe genelinde cadde ve sokaklarda devam edecek.