HABERLER
Parklar, Bahçeler ve Mesire Alanları Bayrama Hazırlanıyor
Orjinal Resim
7.08.2019 16:58:59

Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların güzel bir bayram geçirmeleri için ilçede genel bakım ve temizlik çalışmaları yapıyor. Başiskele’nin dört bir yanındaki parklar, bahçeler ve mesire alanları baştan aşağı gözden geçiriliyor.

Doğal güzellikleriyle yeşil ve mavinin buluştuğu yer olan Başiskele’de, bayram tatilini huzur içerisinde geçirmek isteyen vatandaşları unutmayan Başiskele Belediyesi, park, bahçe, mesire alanlarını da bayrama hazır hale getiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle halkın parkları, bahçeleri, yeşil alanları ve mesire alanları daha çok kullanacağı bayram döneminde bakım-onarım ve temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Kocaeli’de piknikçilerin gözde adreslerinden birisi olan Başiskele’de bulunan mesire ve piknik alanları ile yöre halkının piknik yapmak için tercih ettiği mesire alanları belediye ekiplerince yoğun ve titiz bir çalışmayla bakım ve onarımları gerçekleştirilerek güzelleştiriliyor.

İlçe genelindeki tüm yeşil alanlarda yabani otların temizlenmesi, çimlerin biçilmesi işlemlerini yürüten ekipler, parklardaki oyun gruplarında bulunan aksaklıkları giderdiler. Kamelyaların, oturma grupların ve her türlü kırık dökük ekipmanların tamir ve onarımını gerçekleştiren ekipler, daha sonra hava şartları dolayısıyla boyası dökülen ve paslanan çocuk oyun grupları ve spor aletlerini boyadı.

 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım