Başiskele Bayramın İkinci Günü Bayramlaşacak
8.08.2019 11:38:14

Başiskele Belediyesi her sene geleneksel hale getirdiği Kent Bayramlaşması’nın 22’ncisini Başiskele Belediyesi ve Başiskele Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde Kurban Bayramı’nın ikinci günü gerçekleştirecek.

Kaymakamlık Tören Alanı’nda 12 Ağustos Pazartesi saat 11:00’de Başiskeleliler bir araya gelerek bayramlaşacak.

Bu Kurban Bayramı’nda 22.’si düzenlenecek olan Geleneksel Kent Bayramlaşması’nda yine birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilecek.

Başiskele Belediyesi ile Başiskele Kaymakamlığı’nın ortak olarak düzenleyeceği 22. Geleneksel Kent Bayramlaşması’na Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve Kaymakam Atilla Kantay ev sahipliği yaparken törene belediye meclis üyeleri, ilçe protokolü, ilçe birim müdürleri, mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ile tüm Başiskeleli vatandaşlar bir araya gelerek bayramlaşacak.

Bayramlaşma programı sonunda katılanlara ikramlarda bulunulacak.