HABERLER
Başkan Özlü´den Kurban Bayramı Mesajı
Orjinal Resim
9.08.2019 11:38:03

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan M. Yasin Özlü yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışmaya vurgu yaparken mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayram günleri birlik ve beraberliğin, paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve kardeşliğin en güzel örneğini ortaya koyan günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğinin sergilendiği bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bayramda dini vecibemizi yerine getirmek için kestiğimiz kurbanlarımızı ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle paylaşarak, onlarla yardımlaşmanın manevi hazzını tüm benliğimizde hissedeceğiz. Yine şefkat ve merhamet duygularının yoğun olarak yaşandığı bu günleri fırsat bilip, millet olarak bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakmalı, sevgi atmosferini hâkim kılarak, akrabalarımızı, komşularımızı, büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarını almalı, çocuklarımızı da sevindirmeliyiz. 

“Mavi Bir Elmas, Yeşil Bir Zümrüt Başiskele”mizde değerli hemşerilerimizle birlikte bir bayramı daha idrak edecek olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Başiskele Kaymakamlığımız ve Başiskele Belediyemiz’in ev sahipliğinde Kaymakamlık Tören Alanı’nda 12 Ağustos Pazartesi saat 11:00’de gerçekleştireceğimiz 22. Kent Bayramlaşmamıza tüm hemşehrilerizi bekliyoruz.  

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize ve yaşamaya değer Başiskele’mize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en kalbî duygularımla kutluyorum.”

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım