HABERLER
Başiskele Belediyesi´nden Eğitim ve Öğretime Destek
Orjinal Resim
3.09.2019 12:24:43

Başiskele Belediyesi, 2019-2020 Yılı Eğitim ve Öğretim Yılı başlamadan okul bahçelerinde ve çevrelerinde genel temizlik işlerine başladı.

9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı öncesi Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarındaki okul bahçelerinde ve çevrelerinde yabani ot temizliği, ot biçme ve çöp temizliği yapmaya başladı.

Eğitime ve gelecek nesile büyük önem veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, okulların açılmasına sayılı günler kala, okul bahçelerini ve çevresinde bulunan yeşil alanları, parkları ve bahçeleri tek tek temizleyerek yeni eğitim-öğretim dönemine hazır hale getiriyor.

Başkan M. Yasin Özlü, “2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala, Belediye olarak bizlere düşen tüm görevleri ekiplerimiz ile koordine bir şekilde sürdürüyoruz. Eğitimde her zaman adından söz ettiren, başarılı öğrencileri ile anılan, yeni eğitim yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren kentimizde eğitime destek çalışmalarımız devam etmektedir. Şimdiden yeni eğitim-öğretim yılının öncelikle öğrenci kardeşlerimize, onların yetişmesinde büyük katkıları olan kıymetli öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına, ayrıca çocukları ile aynı heyecanı yaşayan tüm velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım