Kan Şekeri ve Tansiyon Ölçüm Hizmeti
3.09.2019 15:46:13

Başiskele Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, belediye hizmet binasında vatandaşlara ve personele yönelik ücretsiz tansiyon ve şeker ölçümleri gerçekleştirdi.

Başiskele Belediyesi bünyesinde kurulan Sağlık İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde genel sağlık, psikolojik destek, diyetisyenlik ve veterinerlik gibi hizmetleri ücretsiz vermeye devam ediyor.

Bugün belediye personeli ve vatandaşlara yönelik belirli aralıklarla yapılan ücretsiz kan şekeri ve tansiyon ölçümleri gerçekleştiren Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, gün içerisinde yaklaşık 100 kişinin kan şekeri ve tansiyon ölçümünü yaptı. Ölçümler neticesinde çıkan sonuçlar hakkında vatandaşlara bilgilendirmeler ve gerekli yönlendirmeler yapıldı.

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ücretsiz tansiyon ve kan şekeri ölçümlerinin köylerde de devam edeceğini bildirdiler.