Başiskele´ye Yeni Yollar Kazandırılıyor
3.09.2019 16:52:02

Başiskele Belediyesi imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların istekleri doğrultusunda ilçe içi ulaşım ağını rahatlatacak çalışmalar kapsamında şuyulandırması tamamlanan yolları imara açıyor.

Başiskeleliler’in yaşamını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçiren Belediye ekipleri, Serdar Mahallesi Dut Sokak’ın Pasinler Caddesi'ne bağlantı sağlayacak yaklaşık 237 metre uzunluğundaki yeni imar yolunu açarak yol dolgusunu gerçekleştiriyor. Yoğun bir çalışma temposu içinde çalışmalarını sürdüren ekipler, yolun alt ve üst yapısını kısa zaman içinde bitirerek yolu bölge halkının hizmetine hazır hale getirecek.

Çevre sakinleri, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek, Başiskele Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkürlerini ilettiler.