HABERLER
Modern, Kullanışlı ve Sağlam Yollar
Orjinal Resim
4.09.2019 15:22:42

Sürekli gelişen ve değişen Başiskele’de, Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün talimatıyla vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yollar yenilenmeye devam ediyor.

Yatırım programları doğrultusunda yol yapım çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor. Başiskele’de parke yollar, kaldırımlar ve yeni sosyal donatı alanları ile yollar modern, kullanışlı ve sağlam hale geliyor.

Yol yapım ve onarım çalışmaları için ilçenin birçok noktasında çalışmalar gerçekleştiren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda parke yol yapım çalışmalarından bir yenisine Seymen Mahallesi Kuş Sokak ve Çeçenler Sokak’ta başladı.

Asfalt onarım çalışmalarını da hız kesmeden sürdüren belediye ekipleri, yollardaki bozuk bölümleri kesip kaldırarak zemin iyileştirmesini yaptıktan sonra sıcak asfalt seriyor. Bu kapsamda Selahattin Eyyübi Caddesi’nin D-130 Karayolu’na bağlandığı noktada ekipler, asfalt yama çalışmaları yapılarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz parke yollar, kaldırımlar ve yeni sosyal donatı alanlarında yaptıkları düzenlemeler ile komşularımız için modern, kullanışlı ve sağlam yolları kentimize kazandırmaya devam ediyor. Kentimizde havaların müsaade ettiği sürece çalışmalarımızı tamamlayacağız ve üst yapı hizmetlerimizi vatandaşlarımızın lehine programlı bir şekilde gerçekleştireceğiz.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım