Başiskele´ye Modern Yeni Parke Yollar
16.09.2019 13:43:44

Başiskele Belediyesi, ilçenin dört bir köşesinde alt ve üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Başiskelelilerin talepleri doğrultusunda halkın uzun yıllar kullanabileceği hizmetleri hayata geçirmeyi hedefleyen Başiskele Belediyesi, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakları asfalt ve kilitli parke taşlarıyla kaplamaya devam ediyor. Çevre düzenlemeleri, yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği Başiskele’de cadde ve sokaklar yapılan çalışmalarla daha modern, daha kullanışlı ve güvenli hale getiriliyor. Bu kapsamda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak iki mahallede parke yol çalışması gerçekleştiriyor. Şehitekrem Mahallesi Yıldızeli Caddesi ve Zorer Sokak’ta kilitli parke yol çalışmalarında sona gelinirken, Fatih Mahallesi Şevval Sokak’ta da parke yol çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Yapılan çalışmaları memnuniyetle karşılayan Başiskeleliler, yapılan hizmetler nedeniyle Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkür ettiler.