Başkan Özlü´nün Hafta Sonu Mesaisi
07.10.2019 12:09:06

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hafta sonu mesaisinde hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Göreve başladığı günden bu yana yoğun bir tempoda belediye görevlerini sürdüren Başkan M. Yasin Özlü, bu hafta sonu da vatandaşlarla bir araya geldi. Cumartesi gününü Vezirçiftliği Mahallesi’ndeki hemşehrilerine ayıran Başkan Özlü, burada mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sıcak çay eşliğinde vatandaşlarla sohbet etti. Başiskele Belediyesi Vezirçiftliği Gençlik ve Spor Merkezi’ni de ziyaret eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, spor yapan gençlerle de sohbet etti. Başkan Özlü, ayrıca Vezirçiftliği Mahallesi’ni adım adım gezerek bir dizi incelemelerde bulundu.

HEMŞEHRİLERİNİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLUYOR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskeleli hemşehrilerinin en mutlu günlerine ortak olmaya bu hafta sonu da devam etti. Başkan Özlü, Başiskele’de ikamet eden Feyza ile Enes, Beyza ile Gürcan, Şeymanur ile Emirhan çiftlerinin nikahını kıydı. Çiftlere hediyelerini de takdim eden Başkan Yasin Özlü, çiçeği burnunda gençlere ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Özlü, gittiği cemiyetlerde gençlerin selfie çekinme isteklerini de yerine getirerek onlarla selfie çekindi.

BAŞİSKELE ÜLKÜ OCAKLARININ YENİ BİNASI AÇILIŞINA KATILDI

Başkan M. Yasin Özlü, Başiskele Ülkü Ocağı’nın yeni hizmet binası açılışına katıldı.

Açılışa Başkan Yasin Özlü’nün yanı sıra, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selim ÇAKIR, MHP İl Başkan Yardımcıları, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Başiskele Ülkü Ocağı’nın yeni hizmet binası kurdela kesimiyle hizmete açıldı. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye günün anısına plaket takdim etti.