Başiskele´de Metruk Binalar Yıkılıyor
10.10.2019 11:13:16

Başiskele’de kent estetiğini bozan, görüntü kirliliğine neden olan metruk binalar yıkılarak kötü amaçlı kullanımın önüne geçiliyor.

Başiskele Belediyesi, gelen şikayetler doğrultusunda, atıl durumda bırakıldığı için madde bağımlıların yuvası haline gelen ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yerlerin yıkımına aralıksız devam ediyor.

İlçede metruk halde bulunan, vatandaşların can ve mal güvenliklerini tehdit eden kullanılamaz durumdaki yapılar, vatandaşlardan gelen şikâyetler doğrultusunda gerekli tedbirler ve önlemler alındıktan sonra kontrollü olarak yıkılıyor. Bu kapsamda Doğantepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir metruk bina iş makineleriyle güvenlik önlemleri alındıktan sonra yıkıldı.