HABERLER
Başiskele´de İkamet Eden Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret
Orjinal Resim
17.10.2019 11:59:41

Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü,  Kocaeli Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve beraberindeki heyet ile birlikte Başiskele’de gerçekleştirilen Muhtarlar toplantısının ardından ilçemizde ikamet eden şehitlerimizin ailelerini ziyaret etti.

Darıca’da helikopter kazası sonucu şehadet mertebesine eren şehidimiz İstihkam Er Hüseyin Durmuş  ailesini ve Kartepe’de eğitim  helikopterinin düşmesi sonucu şehadet mertebesine eren Şehidimiz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’in ailesini ziyaret eden Vali Hüseyin Aksoy’a Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Belediye Başkanımız Yasin Özlü, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.

Başiskele İlçe Müftü Vekili Uzm. Vaiz Muhammet Yıldız’ın şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından şehidimiz İstihkam Er Hüseyin Durmuş’un ailesi ve Şehidimiz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’in ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a, Belediye Başkanımız Yasin Özlü’ye ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım