HABERLER
Başiskele´de Muhtarlar Günü Kutlandı
Orjinal Resim
21.10.2019 17:31:21

Başiskele’de 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.  

Başiskele Kaymakamlığı Tören Alanı’nda gerçekleştirilen programa tüm mahalle muhtarlarının yanı sıra Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Kesgin, İlçe Jandarma Komutanı Gürbüz Göksu, ilçe protokolü, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve mahalle muhtarları katıldı.

Atatürk Anıtına Çelenk Sunma programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş’ın günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yapmasıyla devam etti.

Tören Emekli Muhtarlar Ayhan Mandıra, Selim Gür ve Salih Yavuz'a  plaket ve hediye takdiminde bulunularak son buldu.

MUHTARLARDAN KAYMAKAM KANTAY’A VE BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET

Tören sonunda Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, ilçe muhtarlarını Hükümet Konağı’nda ağırlayarak, görevlerindeki başarılarından dolayı 'Teşekkür Belgesi' ile ödüllendirdi. Kaymakam Kantay, Başiskele’ye gönülden hizmet eden muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve 37 mahalle muhtarını makamında ağırladı. 

Ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Başkan M. Yasin Özlü, “Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan Başiskeleli hemşehrilerimizin memnuniyetini esas alarak, vatandaş odaklı hizmetlerimizi göreve geldiğimiz günden beri hep birlikte omuz omuza, el birliği ve gönül birliğiyle gerçekleştiriyoruz.  Hemşehrilerimizi gönülden kucaklayarak çalışmalarımızı yürütmek durumundayız. Bu vesileyle bir kez daha muhtarlarımızın bu özel ve güzel gününü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

BAŞİSKELE MUHTARLAR DERNEĞİ’NE YENİ ÇALIŞMA OFİSİ

Başiskele Muhtarlar Derneği yeni hizmet ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe protokolü, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışın ardından dernek binasını gezen protokol üyeleri daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım