Başiskele´de Çocuk Oyun Parkları Yenileniyor
04.11.2019 14:41:31

Başiskele Belediyesi, ilçedeki çocukların ve ailelerinin en iyi koşullarda, mutlu, huzurlu ve daha güvenli bir şekilde vakit geçirebilmesi için parklarda yenileme çalışması başlattı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün tespitleri ve vatandaşların talepleri sonucunda yapılan çalışmalar kapsamında mevcut parkların bazılarında yıpranan eski oyun üniteleri ve dış mekân spor aletleri yenilenerek çocukların ve halkın hizmetine sunuldu.

Periyodik olarak ilçe genelinde yapılan bakım-onarım çalışmaları yanında belediye ekipleri, ilçede bulunan üç parkın oyun gruplarını yeniledi. Yeniköy Merkez Mahallesi Çocuk Parkı, 17 Ağustos Çocuk Parkı ve Serdar Mahallesi Moğaltay Çocuk Parkı’nda eskiyen ve yıpranan oyun gruplarını söken ekipler, yeni oyun gruplarını kısa süre içerisinde monte ettiler.

Çocukların daha güvenli ve daha temiz parklarda oynaması için yenileme çalışması yaptıklarını söyleyen Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, "Başiskele’mizde çocuk parklarımızı yenileyerek, geleceğimizin teminatı yavrularımızı mutlu ve neşeli görmek bizlere verdikleri en büyük armağandır. Belediyemiz, yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın sağlam temellerle büyümelerinin en doğru yolunun mutlu, huzurlu çocukluktan geçtiği felsefesi ile mevcut parkları yeniliyoruz. Tüm mahallelerimizde, eski parklarımızda da yenileme çalışması yapıyoruz.” dedi.