Fatih Mahallesi´nde Kavşak Düzenleme Tamamlandı
07.11.2019 16:55:56

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını yaz kış, gece gündüz demeden devam ediyor.

Başiskele’nin yaşam kalitesini arttıran hizmetlere her gün bir yenisini ekleyen Başiskele Belediyesi, asfaltlama, parke yol ve kaldırım yapımı ve bakım onarım çalışmalarına ilçenin dört bir köşesinde, cadde, sokak ve meydanlarda devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi’nde kavşak düzenleme çalışmalarını gece gündüz demeden çalışarak tamamladı. Cumhuriyet Caddesi ve Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nin birleştiği alanda başlatılan kavşak düzenleme çalışması kilitli parke taşlarının döşenmesiyle vatandaşların hizmetine açıldı.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de, hizmete açılan kavşakta incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi almıştı.