HABERLER
Başarının Sırrı: Ekip Ruhu ve Gönül Birliği
Orjinal Resim
2.12.2019 10:34:29

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Fen İşleri Müdürlüğü personelini ve belediye bünyesinde yeni kurulan Çevre Koruma ve Kontrol Birimi personelini makamında ağırladı.

“Görevden Değil, Gönülden Hizmet” düsturuyla hizmet eden personelinin her zaman yanında ve destekçisi olduğunu gösteren Başkan Özlü, mesai arkadaşlarıyla sohbet tadında bir toplantı gerçekleştirdi.

Personelinin moral ve motivasyonunu yüksek tutan, belediye işlerinde çalışma verimliliğini arttırmak için her bir personelinin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan M. Yasin Özlü, ziyarette Başiskele Belediyesi’nin misyonu, vizyonu ve hizmet kalitesine paralel bir anlayışla, halkın belediyeye güvenini artırarak güler yüzle vatandaşlara gönülden hizmete devam edileceğini vurguladı.

Başkan Özlü, “Mesai arkadaşlarımızın verimi ve motivasyonunu artırmak için büyük gayret içindeyiz. Bu ekibi ne kadar güçlü bir şekilde bir arada tutarsak, ekip ruhunu ne kadar güçlendirirsek başarımızı da o kadar artırırız. El ele vererek hemşehrilerimize layık hizmetleri bir bir yerine getirip, Başiskelelilerimizin hizmetine sunacağız. Bünyemizde yeni kurulan Çevre Koruma ve Kontrol Birimi personelimizle de Mavi Yeşil Başiskelemiz daha huzurlu daha mavi daha yeşil olacak. Kentimize ve halkımıza görevden değil gönülden hizmet ederek çalışan tüm ekibimize kolaylıklar ve başarılar dilerim.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım