HABERLER
Başkan Özlü: Bizim Temelimizde Gençler Var
Orjinal Resim
3.12.2019 16:35:58

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskeleli gençlerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başiskele’de gençlere ve gençliğe büyük önem veren Başkan M. Yasin Özlü, Bahçecik Şehit Ekrem Mahallesi’nde gençlerle buluştu. Başkan Özlü’ye AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı ve Başiskele Belediye Meclis Üyesi Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Melih Özkaraaslan ve Belediye Meclis Üyesi Saim Anlağan eşlik etti.

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen toplantıda konuşan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Gençlerimizi daha iyi anlamak, bizden beklentilerini birinci ağızdan dinlemek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. Başiskelemiz’in eksiklerinin giderilmesi ve yerinde daha kaliteli hizmetlerle kentimizi daha yaşanabilir bir yer hale getirmek, gençlerimize daha güzel bir gelecek hazırlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerin düşüncelerini önerilerini çok önemsiyor ve ciddiye alıyoruz. Bu yüzden gençlerle buluşmalarımızı her mahallemizde rutin olarak gerçekleştirerek Başiskelemiz için hayallerimizi, duygu ve düşüncelerimizi, fikirlerimizi birbirimize anlatacağız. Hep birlikte Başiskele’yi yönetmek için dertleşeceğiz.” dedi.

Alt ve üst yapı çalışmalarının ilçenin dört bir tarafında belirli planlar ve programlar çerçevesinde devam ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Özlü, gençliğin ve gençlere yapılacak hizmetlerin kendisi için daha önemli olduğunu söyledi.

Başkan Özlü belediye olarak çalışmaların temeline gençleri aldıklarını ifade ederek, “Başiskele’de başarılı olmak zorundayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe verdiği önem gibi, biz de ona bir başarı hikayesi sunmalıyız. Gençlere fırsat ve imkan verildiğinde her görevi layıkıyla yaptıklarını tüm ülkeye hep birlikte göstermeliyiz. Bu yüzden tüm enerjimizle sahada olacağız. Bizler yeni nesil olarak, he zaman geleceği ve yenilikleri konuşacağız. Çalışmalarımızın merkezine gençleri koyacak ve temelimizde her zaman gençlik olacak.” diye konuştu. 

BAŞKAN ÖZLÜ: BELEDİYE OLARAK BİR İLKE İMZA ATACAĞIZ

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, gençlerle yaptığı toplantıda belediyenin yapacağı bir çalışmayı ilk kez dile getirdi. Başkan Özlü, “Geleceğimiz, umudumuz, yarınlarımız ve en kıymetli sermayemiz olan gençlerimiz için belediye olarak bir gençlik çalışması yapıyoruz. İlçe belediyeler arasında bir ilke imza atarak yeni yıl ile birlikte Gençlik Hizmetleri Müdürlüğümüzü kuracağız. Kentimizde gençlerimize yönelik eğitim, kültür, sanat, sosyal ve spor faaliyetlerine ağırlık vereceğiz. Müzik enstrümanları çalma kurslarından izcilik kamplarına, istihdama yönelik mesleki eğitim kurslarından her türlü eğitimsel faaliyetlere Başiskelemiz’de ağırlık vereceğiz.” dedi.

“KENDİMİZE YOL ARKADAŞLARI ARIYORUZ”

Başkan Özlü, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizim temelimizde gençler var. Sizin olmadığınız yer olmaz, siz olmadan her şey eksik kalır. Biz kendini yetiştirmiş, geleceğe umutla bakan, geleceğin Başiskele’sini, Kocaeli’sini ve Türkiye’sini inşa edecek yol arkadaşları arıyoruz ve bu yol arkadaşlarımızı yetiştirmek için gayret ediyoruz. Türkiye’de ses getirecek ve tüm ülkeye örnek teşkil edecek bir gençlik modelini Başiskele’de hep birlikte gerçekleştireceğiz.”

Başkan Özlü’nün konuşmasının ardından gençler fikir ve görüşlerini teker teker ilettiler. Sıcak ve samimi ortamda geçen toplantı sonrası fotoğraf çektirildi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım