HABERLER
Başkan Özlü Gönül Hanelerine Misafir Oldu
Orjinal Resim
22.01.2020 10:37:36

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskeleli komşularının hanelerine misafir olmaya devam ediyor.

“Gönül Belediyeciliği”ni Başiskele’de kendine en büyük rehber edinen Başkan Özlü, bir yandan proje ve hizmetleri kente kazandırma çalışması içindeyken bir yandan da hemşehrilerinin gönül kapılarını da açarak gönüllere dokunuyor. Başiskeleli komşularının davetlerine icabet eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, vatandaşların istek ve görüşlerini birinci ağızdan dinliyor ve vatandaş odaklı çözümleri hep birlikte üretiyor.

Başiskele’de ikamet eden Hikmet Köse’nin daveti üzerine evine misafir olan Başkan Özlü, hane halkı ile bir araya geldi. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Özlü, hane halkıyla sohbet etti, komşularının taleplerini dinledi.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Komşularımızın gönül hanelerine misafir olarak gönül bağlarımızı kuvvetlendirmeye devam ediyoruz. Değerli komşumuz Hikmet Köse'nin daveti üzerine hanelerine misafir olduk. Hep birlikte yönettiğimiz Başiskelemiz’e vatandaş odaklı hizmetleri kazandırabilmek için hemşehrilerimizin taleplerini birinci ağızdan yerinde dinledik ve çözüm yolları aradık. Misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.” dedi.

Ev sahibi Hikmet Köse ve ev halkı ise Başkan Özlü’nün ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, görevinde kolaylıklar ve başarılar dilediler.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım