HABERLER
Başkan Özlü´den Pazar Esnafına Ziyaret
Orjinal Resim
24.01.2020 10:43:54

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluşarak hayırlı alışverişler dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Özlü, Barbaros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda kurulan Perşembe Pazarını gezerek pazarcı esnafı ile tek tek selamlaşıp, hayırlı işler dileğinde bulundu. Başkan Özlü, soğuk kış günlerinde çalışan esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbet gerçekleştirdi. Pazarcıların memnuniyetini ifade ederek teşekkür etiği Belediye Başkanı Özlü’ye vatandaşlar da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Semt pazarında esnafın ve vatandaşların yüzünün güldüğünü görmenin kendini çok memnun ettiğini ifade eden Başkan M. Yasin Özlü, “Halkımızın ve esnafımızın her zaman yanında ve onların destekçisiyiz. Burada Başiskeleli esnafımız ve çevre il ve ilçelerden gelen pazarcı esnafımız tezgah açıyor. Esnafımız satışlardan ve vatandaşlarımız da verilen hizmetten memnun. Belediye olarak daha kaliteli pazar hizmeti verebilmek için esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini yerinde dinledik. Soğuk havada sıcak ve samimi sohbet gerçekleştirdik. Başiskele’de hizmet veren tüm esnafımıza ve hemşehrilerimize hayırlı, bol ve bereketli alışverişler diliyorum.” diye konuştu.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım