HABERLER
Barbaros Mahallesi´ne Yeni Otopark Alanı
Orjinal Resim
24.01.2020 12:07:18

Başiskele Belediyesi, konutlaşmanın ve iş yerlerinin yoğunlaştığı bölgelerde trafik sorununu çözmek için ilçeye yeni otopark alanları kazandırmaya devam ediyor.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Barbaros Mahallesi’nde Başiskele Semt Polikliniği’nin yakınındaki yaklaşık 1000 metrekarelik atıl alanda otopark çalışmalarını tamamladı. İlke Sokak yanında yer alan boş arazinin zemin düzenlemesi ve malzeme seriminin ardından vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunuldu.

Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, seçim beyannamesinde söz verdiği üzere nüfusun artması ve her geçen gün kentleşmenin ve konutlaşmanın arttığı noktalarda otopark ihtiyacının da doğmasıyla otopark alanları projeleri üzerine ekibini yoğun bir şekilde çalıştırıyor. Özellikle nüfus yoğunluğun olduğu bölgeleri önceliğine alan Başkan Özlü, Barbaros Mahallesi’nde de 1000 m²’lik alanda yeni bir otopark alanını vatandaşın hizmetine sundu. Konutların, iş yerlerinin, hastane, butik otel ve belediye hizmet noktalarının da bulunduğu bir bölgeye kazandırılan otopark, bölgenin otopark ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım