HABERLER
Başkan Şanlıurfalılar Derneği´nin Sıra Gecesi´ne Katıldı
Orjinal Resim
25.02.2020 09:29:53

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği'nin Sıra Gecesi etkinliğine katıldı.

Başiskele’nin Yeşilyurt Mahallesi’nde yer alan Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Cebrail Aydın’ın davetlisi olarak sıra gecesi programına Başkan M.Yasin Özlü ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri Ali Değirmenci, Sadullah Keleş ve Melih Özkaraaslan eşlik etti.

Davete icabet ettikleri için Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkür eden Cebrail Aydın, “Başkanımız her zaman halkla iç içe. Biz de kendisini düzenlediğimiz sıra gecemize davet ettik. Sağ olsunlar davetimize icabet ettiler. Özü de sözü de bir başkanımız var. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Amacımız yaşadığımız şehirde gelenek, görenek ve kültürümüzü yaşamak, yaşatmak şehrimizin gönül elçiliğini yapmaktır" dedi. 

Başkan Özlü de, “Kocaeli’ye ve ilçemize renk katan, misafirperverlikleri ve hoş sohbetleriyle gönülleri ısıtan değerli Şanlıurfalı hemşehrilerimizin davetlerine icabet ettik. İlçemizde ve ilimizde çok sayıda Şanlıurfalı hemşehrimiz var. Başiskelemiz’de yaşayan her hemşerimizin yanında olmaya, onlara adil bir şekilde hizmet etmeye gayret ediyor ve her bir Başiskeleli’nin burada yaşamaktan mutluluk duyması için büyük bir çaba harcıyoruz. İlçemiz faklı kültürlere sahip. Bu kültürel farklılığımız bizim en büyük zenginliğimiz. İnançlarımızı, değerlerimizi özgürce hep birlikte Başiskelemiz’de ve ilimizde yaşıyoruz. Bizleri davet eden ve bizi can-ı gönülden misafir eden Şanlıurfalı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

ÇİĞ KÖFTE EŞLİĞİNDE TÜRKÜLER SÖYLENDİ

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, düzenlenen sıra gecesinde Şanlıurfalı hemşehrileriyle birlikte Şanlıurfa türküleri söyleyerek eğlenceli vakitler geçirdi.

Çiğ köfte ve künefe ikramının da yapıldığı gecede Dernek Başkanı Cebrail Aydın, gecenin sonunda Başiskele Belediye Başkanı Özlü'ye Kocaelispor - Şanlıurfaspor yazan atkı ile Şanlıurfa yöresine ait bakır plaket takdim etti.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım