HABERLER
Başkan Özlü Dezenfekte Ekiplerini Yalnız Bırakmıyor
Orjinal Resim
2.04.2020 10:38:53

Koronavirüs salgınına karşı Başiskele’de yürütülen çalışmaları yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü dezenfekte çalışmalarını yerinde inceledi.

Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de yayılma eğilimi gösteren Yeni Tip Koronavirisü’ne (Kovid-19) karşı tedbirleri arttıran Başiskele Belediyesi ilçenin her bir mahallesinde dezenfektanlı suyla yol yıkama ve ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de büyük bir titizlikle takip ettiği çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklar, ortak kullanım alanları, Bankamatikler, dükkan önleri, camiler ve avluları, otobüs durakları, semt meydanları, kamu kurum ve kuruluşların hizmet binaları, park ve bahçeler, kamelyalar, pazar yerleri ve vatandaşların dokunabileceği her yer düzenli olarak ilaçlanıyor.   

Başiskele Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlükleri personelinden oluşan ekiplerin Serdar Mahallesi, Vezirçiftliği Mahallesi ve Atakent Mahallesi’nde yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özlü, çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Kadir Kandemir ve Fen İşleri Müdürü Emrah Korkut’tan bilgiler aldı.

Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi’nde yol süpürme kamyonunun direksiyonuna geçen Başkan M. Yasin Özlü, caddenin dezenfekte edilmesi konusunda ekibine yardımcı oldu ve ekibine işlerinde kolaylıklar diledi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım