HABERLER
"Dualarımız Bu Gece Yeniden Sağlıklı ve Huzurlu Günler İçin"
Orjinal Resim
7.04.2020 09:39:00

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajla tüm İslâm âleminin ve hemşehrilerinin kandilini kutladı.

Başkan Özlü, İslam dünyası için büyük önem taşıyan Berat Kandili kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:   

“Berat Kandili, içerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaip ve Miraç Kandilleri’nin ardından 11 Ayın Sultanı Ramazan’ın müjdeleyicisidir. Berat en derin anlamı ile bağışlanmadır. Bu gece Cenab-ı Allah’ın kullarını af ve mağfiret etme gecesidir. Bu gece kurtuluş gecesidir. O yüzden bu mübarek gecenin faziletinden en iyi şekilde faydalanmalıyız.

Özellikle dünyayı saran Koronavirüsü amansız bir mücadele içinde bulunduğumuz bu zor günlerde maddi ve manevi her türlü musibetlerden kurtulmak için alınan tedbirlere uyarak Allah’tan (c.c) af ve bağışlanma dilemeliyiz. Bu mücadelede Rabbimiz yanımızdadır. Yeter ki tedbirlerimizi alalım, bu salgın boyunca evlerimizde kalarak Allah’a yönelip birbirimize dua edelim. Ülkemiz ve dünyamızı saran Koronavirüs salgınından bizleri kurtarması, tüm hastalarımızın şifa bulması için Rabbimize hep birlikte ellerimizi ve gönlümüzü semaya açalım.   

Bu vesileyle Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi, arınma, mağfiret ve kurtuluş gecesi olan Berat Kandili'mizi gönülden tebrik ediyor, bu gecenin hürmetine sağlıklı ve huzurlu günlerin bir an önce yeniden tüm dünyaya hakim olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyoruz.”

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım