HABERLER
Başiskele´de Mini Mini Birler Bu Sene de Unutulmadı
Orjinal Resim
12.09.2023 09:11:55

Başiskele Belediyesi, her eğitim ve öğretim yılında olduğu gibi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda da ilçedeki tüm 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye desteği sağladı.

Başiskele’de eğitime ve geleceğin hazinesi çocuklara ve kentin eğitim kalitesinin artmasına büyük önem veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk açılış gününde İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya ile birlikte Gübretaş İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğrenci kardeşlerinin ilk okul günü heyecanına ve sevincine ortak olan Başkan M. Yasin Özlü, okul girişinde öğrencilerin sevinç gösterileri ve çiçekler ile karşılandı.  

SINIFLARI TEK TEK GEZDİLER

Tam bir bayram havası yaşanan okulda Başkan Özlü büyük bir sevgi seliyle karşılanırken, beraberindeki heyet ile birlikte sınıfları tek tek gezerek yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi. İlk kez okulla tanışan 1. Sınıfları ziyaretlerinde ise renkli anlar yaşandı. Sevinçleri ve heyecanları gözlerinden okunan mini mini birler, Yasin abilerinin dağıttığı kırtasiye seti ile daha da mutlu oldular.

BAŞKAN ÖZLÜ: TÜRKİYE YÜZYILI’NIN MİMARLARINA YATIRIMA DEVAM

Kentte her bir çocuğun gönlüne dokunan çocukların Yasin abisi Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, her zaman geleceğin hazinesi olarak gördüğü kardeşlerinin yanında olduklarını vurguladı.

Başkan Özlü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Başiskelemiz’de eğitime, çocuklarımıza ve öğrenci kardeşlerimize destek vererek onların yanında olmaya bu yılda da devam ediyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılında birinci sınıfa başlayan minik kardeşlerimize rengarenk, çeşit çeşit kırtasiye malzemelerinin olduğu güzel bir set dağıttık. Eğitime yaptığımız maddi ve manevi destekle ilçemizin ve ülkemizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın mimarları olacak olan çocuklarımıza yaptığımız her bir yatırım bizler için çok önemli. Çünkü bizler geleceğin gençlerin elleri üzerinde yükseleceğini inanıyorz ve bunu her zaman her fırsatta dile getiriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza güzel ve başarılı eğitim ve öğretim yılı diliyorum.” diye konuştu.

2100 BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİSİNE KIRTASİYE SETİ

“Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla hayatın her alanında Başiskelelilere gönülden işler yapan Başiskele Belediyesi, eğitim hayatına yeni başlayan 2100 1. sınıf öğrencisine kırtasiye seti hediye etti.

ÖĞRENCİ VE VELİLERDEN BAŞKAN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR

Başiskele Belediyesi’nin eğitim desteğiyle okullarına mutlu başlayan öğrenciler ve veliler, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine yardım ve destekleri için teşekkür ettiler.

l Fotoğraflar
 
KirtasiyeSeti_dagitim1_12092023091146-6_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım