HABERLER
Başiskele’de Önce İş Sağlığı ve Güvenliği
Orjinal Resim
29.09.2023 16:56:12

Başiskele Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Kandemir başkanlığında gerçekleştirildi.

Başiskele’de yürütülen tüm çalışmalarda insan sağlığı ve güvenliğini öncelik tutan Başiskele Belediyesi, her ay düzenli olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı yaparak hem personelin hem de vatandaşların can ve mal güvenliğini koruyor.

Lego Sağlık Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi personellerinin rehberliğinde belediye hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya ilgili müdürler ve teknik ekip personelleri de katılım gösterdi. Toplantıda, çalışanların iş sağlığı ve güvenliğinin korunması için sahada yapılan gözlemler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Personellerin çalışma alanlarında daha güvenli çalışması ve işten kaynaklı ortaya çıkabilecek kazaların engellenmesi için yapılan ve yapılacak çalışmalarda masaya yatırıldı. Toplantıda, iş sağlığı ve güvenliğinin önemine dikkat çekilerek önlemlerin daha fazla arttırılması ve sıkı tutulması konuşuldu.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım