HABERLER
ŞEHİT ENGİN ÖZKARADENİZ SEMT KONAĞI AÇILIYOR
Orjinal Resim
17.04.2017 13:46:28

Başiskele Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Engin Özkaradeniz Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor. Semt halkının hizmetine açılmasına sayılı günler kala ekipler konağın son düzenlemelerini yapıyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Başiskele halkına yönelik verdiği sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyor. Son olarak yapımı tamamlanan 3 katlı semt konağının giriş katında Kılıçarslan ve Şehitekrem Mahallesi muhtarlık odası, bay ve bayan mescitleri bulunurken 1. katta 2 adet doktor odası, labaratuar, hemşire odası, çocuk bakım odası, PTT şubesi, kafeterya bulunuyor. 2 Katta ise şark odası, yönetim odası, 2 adet seminer salonu, dinlenme odası, kütüphane, bilgisayar odası bulunuyor. Tamamen bayanlara yönelik tasarlanan 3. Kat spor merkezi olarak kullanılacak.

Kılıçarslan ve Şehit Ekrem Mahallesi halkına hizmet verecek kompleks düzenlenen eğitim faaliyetleri, sosyal ve kültürel etkinlikle semt halkının buluşma ve kaynaşma noktası olacak. Semt konağının 22 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’da açılması planlanıyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım