BAŞİSKELE´NİN RENKLİ YOLLARI
17.04.2017 13:51:24

Belediye hizmetlerinin yoğun olarak devam ettiği Başiskele’de yapımı tamamlanan dekoratif duvarlar ve asfaltlanan yolların boyama çalışmaları yapılıyor. Yaya geçidi ve yol çizgi çalışmaları hem yol estetiği hem de trafik güvenliği açısından büyük önem taşıyor.

Gelişen ve değişen Başiskele'de belediye ekipleri ilçenin değişik noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Kaynaklarını en doğru ve verimli şekilde kullanan Başiskele Belediyesi kalıcı ve kaliteli çalışmalara imza atıyor. Altyapısı, yolları, dekoratif duvarları ve kaldırımlarıyla Başiskele’de değişim kendini gösteriyor. Bu değişimin en güzel örneklerinden dekoratif duvarlar ve asfalt yollar boyandıktan sonra çevreye ayrı bir güzellik katıyor.