YEŞİL ALANLARIN SÜREKLİ BAKIMLARI YAPILIYOR
24.04.2017 15:13:08

Yeşil çevresi ile ön planda olan Başiskele'nin güzellikleri, baharın gelmesiyle daha da belirginleşiyor. Başiskele Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de bu güzelliklerin korunması için her sene kurduğu özel ekiple yeşil alanlarda çalışma gerçekleştiriyor.

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü halkın ortak kullanımında olan parklarda ve yeşil alanlarda çim biçme çalışmalarına her yıl olduğu gibi bu yılda bahar ayının gelmesiyle yeniden başladı. Özellikle yağışlarla birlikte boyları uzayan çimleri kesmek için parklarda, yaya kaldırımları ve yol kenarlarında, toplu konut alanlarında çalışma başlatan ekipler aynı zamanda temizlik ve bakımda yapıyor.

Çalışmalar kapsamında, çim biçme çalışmaları kent merkezinde bulunan park, bahçe ve orta refüjlerde başladı. Ekipler yaz boyunca da halkın  yoğun  olarak  kullandığı  tüm parklarda  sulama, park  bakım  onarımı  ile  çevre  düzenleme  çalışmalarını yaparak yeşil alanların bakımlı kalmasını sağlayacak.