HABERLER
"Biz Birlikte Daha Güçlüyüz"
Orjinal Resim
20.04.2018 17:51:26

Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz,"Hoş Geldin Komşum" projesi kapsamında komşularıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Başkan Ayaz, Paşadağ Mahallesi Bahçekent Sitesi’ndeki komşularına misafir oldu, onların istek ve taleplerini dinledi, yapılacak olan projeleri anlattı.

Başkanımız Hüseyin Ayaz, Paşadağ Mahallesi'nin hızla gelişen ve kentin yükselen bir değeri olduğunu ifade ederek, gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalar hakkında site sakinlerini bilgilendirdi. İlçemizdeki diğer çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Başkan Ayaz, katılımcıların talep ve önerilerini dinledi, soruları yanıtladı.

Yeni projelerin oluşmasında ve çalışmaların şekillenmesinde komşularının görüşlerinin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Ayaz, “7 yıldızlı kentimizin daha çok kalkınmasında komşularımızın büyük bir payı vardır. Biz birlikte daha güçlüyüz. O yüzden her zaman halkımızın yanında ve iç içeyiz. Sizlerin her bir görüşü bizim için çok değerlidir.” dedi.

Başkan Ayaz, site sakinleriyle bir araya gelmekten dolayı memnun kaldığını ifade ederek katılımları için herkese teşekkür etti.

Bahçekent Sitesi sakinleri de hem siteleri hem de yakın çevreleri ile ilgili ihtiyaçlarını ve taleplerini paylaştıkları Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkanımız Hüseyin Ayaz'a teşekkür ettiler.

ev toplantısı,
l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım