Ak Belediyecilikte Yatırımlara Devam
19.06.2018 15:12:12

''AK Belediyecilik anlayışı, Sosyal Belediyecilik anlayışıdır.'' sloganıyla hizmetlerini sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, gençliğin ve geleceğin kenti Başiskele’ye yeni bir yatırım daha kazandırıyor. Yaylacık Mahallesi Mert İnan Sokak’ta yer alan binayı yine sosyal dönüşüm projesi kapsamında iyileştirerek Bayan Sosyal Yaşam Merkezi haline dönüştürüyor. Toplam 288 m² inşaat alanında yer alan sosyal yaşam merkezinde bayanlar için spor salonu, fitness, pilates bölümleri, kuaför salonu kafeterya, soyunma odaları ve duşlar bulunacak. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Gençliğin ve Geleceğin Kenti Başiskelemiz’de söz verdiğimiz gibi bir sosyal yaşam merkezimizi daha hayata kazandırıyoruz. Her mahallemizde böyle tesislerin vatandaşlarımıza kazandırılması için yoğun bir şekilde çaba gösteriyoruz.” dedi.