16 Bin Ton Sıcak Asfalt Seriliyor
8.11.2018 15:45:32

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, programa alınan cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Kaliteli yol hizmetini sunmak için asfalt yatırımlarına devam eden ekipler 16 bin ton sıcak asfalt serecek.

Yol yatırımları ile halkına hizmet etmekten memnunluk duyan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz mahallelerde ulaşımını rahatlatmak ve uzun ömürlü yollar yapmak için belirlenen programlar doğrultusunda hizmetlerine devam ediyor. Ekiplerin yaptığı çalışmalar kapsamında Sahil Mahallesi Erkan Sokak ve Menderes Caddesi ile Körfez Mahallesi Vahit Usta Sokağın sıcak asfalt çalışması tamamladı. Ekipler 25 metre genişliğinde ve çift şerit olarak 1500 metre uzunluğunda Baysal ve Azra sokakta çalışmalarını sürdürürken Döngel Mahallesi Mertcan Sokak’ta asfalta hazırlanıyor.