HABERLER
Başkan Özlü´nün Makamı Boş Kalmıyor
Orjinal Resim
8.04.2019 14:41:41

31 Mart Yerel Seçimlerinde Başiskeleli hemşehrilerinin büyük teveccühü ile Başiskele Belediye Başkanlığı’na seçilen Yasin Özlü, Başkanlık makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Seçim çalışmaları boyunca Başiskeleli komşularıyla kucaklaşan, onların gönüllerine dokunarak “Gönül Belediyeciliği”ni doğup büyüdüğü topraklarda başlatan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, hemşehrilerini makamında misafir etti. Vatandaşların tebriklerini kabul eden Başkan Özlü, kendisine gösterilen ilgi ve teveccühten dolayı Başiskele halkına bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Başkan Yasin Özlü, yeni dönemde hep birlikte gelecek nesillere daha yakışır bir Başiskele inşa edeceklerini ve kapısının her daim halkına açık olduğunu söyledi.

Başkan Özlü, “Bizler halkımıza hizmetkâr olmak için buradayız. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım, personelimle beraber, halkımıza en güzel hizmetleri vermeye en güzel projeleri üretmeye Allah’ın izniyle devam edeceğiz,  bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Halka hizmet Hakk’a hizmet düsturu ve “Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla hizmet etmek bizim için bir şereftir. Halkımızın teveccühüne layık olacak bir şekilde inşallah en güzel hizmetleri ve projeleri ilçemize kazandırarak Başiskelemiz’in değerine değer katacağız.” diye konuştu.

Görev devir tesliminden itibaren makamı boş kalmayan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, ziyaretine gelen vatandaşlarla tek tek fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmiyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım