HABERLER
MHP İl Teşkilatı´ndan Başkan Özlü´ye Tebrik Ziyareti
Orjinal Resim
18.04.2019 11:00:55

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Başiskele Belediye Başkanı seçilen Yasin Özlü’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Yasin Özlü, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimiyle birlikte ilçe başkanlarını makamında konuk etti. “Cumhur İttifakı'nı sandıkta birinci yapan milletimize şükranlarımızı sunuyoruz” diyerek ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özlü,  “Cumhur İttifak’ı olarak ilimizde ve ülke genelinde başarılı sonuçlar çıkardığımızı düşünüyorum. Bu başarı tüm AK Parti ve MHP teşkilatlarının uyumlu çalışması ile oldu.” dedi.

MHP Başiskele İlçe Teşkilatı’nın da kendilerine çok büyük destek verdiğini ifade eden Başkan Yasin Özlü, desteklerinden dolayı tüm MHP teşkilatlarına teşekkür etti. Özlü, “Önümüzdeki süreçte ilçemize en iyi hizmeti vermek için hep birlikte gayret göstereceğiz.” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise, “Cumhur İttifakı’na Kocaeli’den çok önemli desteği verdik ve alnımızın akıyla bu seçimin kazananı olduk. Yasin Özlü’ye yeni görevinde başarılar dileyen Aydın Ünlü, “Ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine yine hep birlikte yürüyeceğiz.” dedi.

 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım