HABERLER
Başkan Yasin Özlü´den "19 Mayıs" Mesajı
Orjinal Resim
17.05.2019 17:11:37

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yasin Özlü, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basarak istiklal meşalesini yaktığı, aziz milletimiz için bağımsızlığın müjdecisi olan bu özel günün 100. yıldönümünü hep birlikte coşkuyla kutluyoruz. Bundan bir asır önce birlik ve beraberlik içerisinde, azim, cesaret, kararlılık ve büyük bir inançla verilen eşsiz mücadelenin sonucunda Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. Türk milletinin, kendi özgür iradesine, istiklal ve istikbaline her koşulda sahip çıkacağını tüm dünyaya ilan ettiği bu önemli günün Gençlik ve Spor Bayramı olarak da ilan edilmesi, geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençliğe verilen önemin göstergesidir. Tüm imkânlarımızla kendilerine destek verdiğimiz gençlerimizin, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacaklarına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm Türkiye’nin ve Başiskeleli komşularımın Atatürk’ün bize ve gençlerimize armağan ettiği Atatürk’ü Anma ve Ulusal Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım