HABERLER
Başiskele´de Yol ve Kaldırımlara Bakım Onarım
Orjinal Resim
8.07.2019 15:47:27

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde asfalt bakım-onarım ve yama çalışmalarını, kilitli parke taşı bakım ve yenileme, kaldırım tamir çalışmalarını, yağmur suyu atık ve mazgal tamiri çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi’nin vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, yaya ve araç trafiğini düzenlemek, daha güvenli yollar ve kaldırımlar için başlattığı bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçede çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalar yapan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir tarafında planlar dahilinde ve talepler doğrultusunda kaldırım ve asfalt yol tamirini, parke taş yol tamirini gerçekleştiriyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca yağmur suyu alıcıları ve mazgalların bakım ve onarımlarını da sürdürüyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Başiskelemiz’de bozuk ve kötü görüntüye sahip yol, kaldırım bırakmamak adına büyük bir gayret ile çalışıyoruz. Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını ilçemizin birçok noktasında titizlikle sürdürüyor. Yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarımızla vatandaşlarımıza kaliteli bir yaşam için, daha güvenli ve daha sağlam ulaşım imkânı sunmak istiyoruz.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım