HABERLER
Başiskele´de Yollar ve Kaldırımlar Temizleniyor
Orjinal Resim
9.07.2019 09:30:03

Başiskele Belediyesi, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği ve yağışların durduğu bugünlerde Başiskele’yi hem temizliyor hem de ferahlatıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe sınırları içerisindeki cadde ve sokakları, kaldırımları biriken toz, toprak ve çamurdan arındırmak için tazyikli suyla yıkıyor. Ekipler ayrıca cadde ve sokaklardaki ağaç ve bitkileri de sulamayı ihmal etmiyor.

İlçenin her bir noktasında günlük temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların genel sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe gerektiğinden fazla önem gösteriyor. Bu kapsamda sokakların daha temiz ve hijyenik olmasını sağlıyor. Böylece yol kenarları ve kanallarda biriken çöpler nedeniyle çevreye yayılan koku ve hastalıkların da önüne geçilmiş oluyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımıza en iyi, en kaliteli hizmeti yapmanın gayreti içindeyiz. Belediyemizin olmazsa olmazlarından biri çevre temizliğidir. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Amacımız halkımızın daha temiz, güvenli yollarda yürümesi, daha temiz bir Başiskele’de yaşamasıdır. Yol yıkama ve temizlik çalışmalarımız program dahilinde devam edecektir.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım