HABERLER
Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yapıldı
Orjinal Resim
16.08.2019 15:11:17

Başiskele Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarının istek ve önerilerinin dinlendiği ve periyodik olarak gerçekleştirilen koordinasyon ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Başiskele’de yapılan toplantıya Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, başkan yardımcıları, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve mahalle muhtarları katıldı.

Mahalle muhtarlarının istek ve önerilerinin dinlendiği toplantıda, sorunların çözümü için talep ve öneriler dinlendi.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: HER KONUDA MUHTARLARIMIZLA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, toplantıda yaptığı  konuşmada, hizmetlerin vatandaşlara ulaştırılmasında muhtarların önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayarak, “Kentimizin gelişimini sağlamada muhtarlarımızın bizlere sunacağı katkının önemini çok iyi biliyoruz. Muhtarlarımızın, hizmetlerimizde bizleri yönlendirilmesi ve sahadan doğru bilgileri paylaşması bizler için çok önemlidir. Bu nedenle muhtarlarımız bizim ekip arkadaşımızdır. Her konuda muhtarlarımızla görüş alışverişimizi sürdürüyoruz. Bugün de sizlerin önerileri ve taleplerinizi dinlemek, bunlara çözüm üretmek için aranızdayım.” dedi.

BAŞKAN ÖZLÜ: MUHTARLARIMIZ BİZİM HİZMET ÖNCÜLERİMİZ

Toplantıda konuşma yapan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ise, “Mahallelerimizin hizmet öncüleri olan muhtarlarımızla hep birlikte Başiskelemiz için çok güzel hizmetlere imza atmaya durmadan yorulmadan koordineli bir şekilde devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

BAŞKANLAR ESNAF VE VATANDAŞLARLA DA ÇAY İÇTİLER

Toplantı sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Yeşilyurt Mahallesi’nde bir çay evinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek çay içtiler.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım