Başkan Özlü, Hacı Ziyaretlerini Sürdürüyor
11.09.2019 11:52:00

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Hac vazifesini yerine getirip kutsal topraklardan dönen Başiskeleli hacıları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan M.Yasin Özlü, kutsal topraklara gidip Hac ibadetini yerine getirerek yurdumuza dönen hemşehrilerinin evlerine misafir oldu.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren ev sahipleri, Başkan M. Yasin Özlü’ye zemzem suyu ve hurma ikramında bulundular.

İlçe genelinde hac vazifesini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten ve bu kutsal vazifeyi herkesin ifa etmesi temennisinde bulunan Başkan Özlü, "Hac vazifesi İslam’ın 5 şartından biridir. Maddi olarak gücü yeten her Müslüman bu kutsal görevi yerine getirmeli, inşallah kutsal toprakları ziyaret etmek, herkese nasip olur. Bu vesileyle Hac ibadeti görevini yerine getiren tüm hacılarımızın bu kutsal görevlerini Allah kabul etsin.” dedi.