HABERLER
Başkan Özlü´den Kaymakam Kantay´a Ziyaret 
Orjinal Resim
12.09.2019 14:16:27

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başiskele’de yapılan hizmetler ve yapılacak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Atilla Kantay, Başkan M.Yasin Özlü'ye teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. Belediye Başkanı M.Yasin Özlü de, Kaymakam Kantay’a hediye takdim etti.

BAŞKAN ÖZLÜ, İLÇE BİRİM MÜDÜRLERİYLE DE GÖRÜŞTÜ

Başkan M.Yasin Özlü Başiskele Kaymakamlığı ziyaretinde ilçe müdürleriyle de bir araya geldi.

Başkan Özlü, Başiskele Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Abdurrahman Bostan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özen, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Yaman, İlçe Sağlık Müdürü Münevver Gonca Set, İlçe Mal Müdürü Ozan Özkan, İlçe Tapu Müdürü Ferhat Uzun, İlçe Nüfus Müdürü Mesut Demirtaş, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Özlem Doğan Kaymak ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

BAŞKAN ÖZLÜ: “BAŞİSKELE İÇİN UYUM İÇİNDE HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Başiskele Kaymakamımız Atilla Kantay ve ilçe birim müdürlerimizi ziyaret ederek ilçemiz için yaptığımız hizmetler, yatırımlar ve yapacağımız projeler hakkında kendileriyle bilgi alışverişinde bulunduk. Başiskele Belediyesi olarak, Başiskelemiz ve vatandaşlarımız için kamu kurum ve kuruluşlarıyla hep birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Başiskelemizi daha yaşanabilir, modern bir kent hale getirmek, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım