HABERLER
Başkan Özlü Milli Sporcuları Ağırladı
Orjinal Resim
12.11.2019 15:20:49

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü önceki akşam, bir süredir kentimizde misafir olan Atletizm, Halter ve Karate branşlarında madalyalar kazanan milli sporcuları ağırladı. Diva Garden’de gerçekleşen yemekli programa İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, Müdür Yardımcısı Ziya Ülhak Sarıgül, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Solakoğlu milli sporcu antrenörleri ve sporcular katılım sağladı.

 

Başkan Özlü tüm milli sporcuları Başiskele’de ağırlamaktan onur duyduğunu  dile getirdi. Özlü hoşgeldiniz dilek ve temennileri ile başladığı konuşmasında: “Sizler bize emanetsiniz, milli gururumuzsunuz. Bugün burada bizimle olan karate, atletizm ve halter branşlarında madalyonları toplayan tüm milli sporcu kardeşlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Sizlerin de eminim burada misafir iken fark ettiğiniz üzere, Başiskele Kocaeli’nin gözdesi bir ilçe konumundadır. Mavi bir elmas, yeşil bir zümrüt dediğimiz kentimizin daha da güzel olması için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Spor tesisleri olarak çok kapsamlı futbol sahalarımız sporculara, takımlara hizmet veriyor. İlçe spor müdürlüğümüz kapalı spor salonlarımızda sürekli programlar ile dolu dolu spor etkinliklerine imza atıyor.  Bizler de belediye olarak Gençlik ve Spor hizmetleri müdürlüğümüzü meclis kararımızla 2020 itibariyle hizmete alıyoruz.

Ben amatör sporlara inanan bir ağabeyinizim. Spor ile ilgili birçok spor kulübü ve federasyonlarda severek çalıştım. 

Siz milli sporcuların misyonu çok büyük. Hepiniz bugünün çocukları, yarının geleceği olan yeni nesil için hep rol model olacaksınız. Nasıl ki Naim Süleymanoğlu bu ülkeye Halter branşını tanıtıp sevdirdiyse her birinizin de aynı misyonu aynı ruhla taşıdığına inanıyorum. Sizin gibi kıymetli milli sporcuların varlığı ile ülkemizin şanlı bayrağının daha çok şampiyon müsabakalarında dalgalanacak inşallah ve daha birçok nesil sizler ile bu spor dallarına gönül verecek. Hepinize tekrar Başiskelemize hoş geldiniz diyorum, sizinle birlikte olmak bizler için büyük bir keyif, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hepinizin ailelerine de saygı ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

Hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen program Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün tüm milli sporculara hediye takdimi ile sona erdi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım