Başiskele´de Park ve Bahçeler Sürekli Bakımda
12.11.2019 15:54:07

Başiskele Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı sosyal yaşam alanları olan park ve bahçelerde bakım çalışmalarına devam ediyor.

Başiskele’nin her noktasında bulunan park ve bahçelerin bakım ve düzenleme çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin yeşil dokusunu koruyarak bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında boyası dökülen ve paslanan oyun gruplarını yeniden boyama işlemlerini tamamlıyor.  Vatandaşların talepleri doğrultusunda ve Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla problemleri çözüme kavuşturan Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların eğlendiği, ailelerin dinlendiği parklarda bulunan tüm araç-gereçleri, kent mobilyalarını elden geçirerek tamiratlarını gerçekleştirdi.