Başkan Özlü, Hasta ve Yaşlılara Moral ve Destek Oluyor
29.01.2020 10:37:49

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hasta ve yaşlı ziyaretleri kapsamında Başiskeleli hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Başiskele’nin her bir mahallesinde komşularıyla her ortamda ve her fırsatta görüşen, komşularının görüş ve önerilerini dinleyen Başkan M.Yasin Özlü, hasta ve yaşlıları da ziyaret ederek onlara moral ve destek verdi. AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral eşliğinde hasta ve yaşlı vatandaşları ziyaret eden Başkan Özlü, büyükleriyle sohbet etti, talep ve önerileri dinledi ve kendilerine Allah’tan acil şifalar diledi.

Büyüklerinin hayır dualarını alan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Hasta ve yaşlı ziyareti, Müslümanı Allah rızasına ulaştıracak ahlâkî davranışlardan biridir. Bu sebeple hasta ziyareti, vazgeçilmez bir görevdir. Bugünkü ziyaretlerimizde yaşlılarımızı ve hastalarımızın yüzünü güldürüp, gönüllerine girdik.” diye konuştu.